fredag 13 februari 2009

lärarexamen...


examensarbetet är gjort, utställt, redovisat, godkänt...
det blev liksom bara klart och mitt i allt ihop fanns så mycket annat!
för mycket annat
jul
jobb, intervjuer, planering, beslut, stress, oro... hur?

ville vara gladare över att ta min examen och mer tillsammans



5 kommentarer:

Camilla sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Camilla sa...

Precis sådär kändes det verkligen. Stressigt, kaotiskt och förvirrande... inte han man med allt som man ville ha gjort och sagt. Plötsligt var det bara över och allt blev tomt och ... ensamt på något underligt vis.
Och så kastades man ut på arbetsmarkanden och skolvärlden och upptäckte att där fanns inte så många likasinnade som man hade hoppats... i skolan står tiden stilla på något vis. I alla fall så går utvecklingen väldigt trögt :)

Hörde att du fått jobb.

GRATTIS!

s sa...

Vill vara mer tillsammans alltid!

Stressigt och frustrerande var avslutet, utan en egentlig anledning dessutom.

Tänker att saknaden kan göra en fortsatt kontakt möjlig, vill inte tro att det slutar här utan att detta snarare är en ny början.

M sa...

"Och så kastades man ut på arbetsmarkanden och skolvärlden och upptäckte att där fanns inte så många likasinnade som man hade hoppats"


För mig har det varit en verklighetschock fast jag arbetat inom samma område tidigare. Jag har är på en arbetsplats där man strävar efter samsyn men jag har insett att inte det betyder samma sak som att man har samma förhållningssätt eller ens liknande.

Det känns liksom ingenting att ha fått ett papper i handen på att man är lärare.

Grattis till jobbet!!

Annica sa...

Tack!
Allt är fortfarande ganska förvirrat. Vet inte så mycket om någonting, försöker få ordning på material, elever och salen... allt är nytt, arbetskamrater, lokaler, namn och ansikten. Rektorn som vet allt jag inte vet är sällan där när jag är, mycket som fortfarande hänger i luften, men visst känns det bra också, mitt i allt! Kram alla!